- Testenina 250 g
- Krem za kuvanje ili pavlaka za kuvanje 200 ml
- Kačkavalj 100 - 150 g ( koristila sam gaudu, a Vi možete koristiti kačkavalj koji volite )
*kačkavalj izrendajte pre pripreme jela
Začini:
- So - po ukusu
- Biber - po ukusu
- Origano - po ukusu
Način pripreme :
Testeninu skuvajte, pratite uputstvo za kuvanje sa pakovanja.
U skuvanu testeninu ( koju ćete procediti i vratiti u šerpu ) sipajte krem za kuvanje / pavlaku za kuvanje i izrendan kačkavalj. Sve to promešajte i kuvajte na srednjoj temperaturi par munuta dok se sve ne sjedini.
Dodajte začine po ukusu.
Za dekorisanje sam koristila masline, koje možete i ne morate da koristite .
Prijatno!
Instagram : https://www.instagram.com/p/CX7A_GZMhGi/?utm_source=ig_web_copy_link
Нема коментара:
Постави коментар