Sastojci :
- 3-4 šargarepe
- 2 bele šargarepe / paškanata
- kafena kašičica suvog celera (može i svežeg )
- kafena kašičica suvog peršuna ili veza svežeg
- biber ( pola kašičice )
- pola crnog luka
- kocka za supu ( kokošija / goveđa / od povrća) - bilo koja po izboru
- rezanci ( jedno gnezdo ili šaka rezanaca )
- ulje
- 1-2l vode
Način pripreme supe:
Operite svo povrće. Oljuštite luk i šargarepe .
Aluminijumsku foliju stavite na ringlu da se ugreje. Luk presecite na pola i stavite na foliju da se peče dok ne pocrni. U šerpu sipajte vodu i dodajte sve sastojke. Kuvati supu sat vremena, procediti je, vratiti šargarepu. Dodati rezance i vratiti da se kuva par minuta da se rezanci skuvaju. Poslužiti.
Prijatno i uspešno pripremanje jela sa bloga Vam želim !
Prijatno i uspešno pripremanje jela sa bloga Vam želim !
Aluminijumsku foliju stavite na ringlu da se ugreje. Luk presecite na pola i stavite na foliju da se peče dok ne pocrni. U šerpu sipajte vodu i dodajte sve sastojke. Kuvati supu sat vremena, procediti je, vratiti šargarepu. Dodati rezance i vratiti da se kuva par minuta da se rezanci skuvaju. Poslužiti.
Prijatno i uspešno pripremanje jela sa bloga Vam želim !
Prijatno i uspešno pripremanje jela sa bloga Vam želim !
Instagram : https://www.instagram.com/kuhinja_jednedevojke/
Нема коментара:
Постави коментар