Za ovaj brz doručak ili večeru biće vam pitrebno :
- hleb
Pre pečenja |
- 6jaja (jedno ili dva, zavisno za koliko osoba se sprema);
- malo ulja za podmazivanje pleha ili pek papir
- voda 50ml
- šunka ili bilo šta suhomesnato što imate 50g-100g
- kačkavalj( po želji koji Vi volite)
- prstohvat soli
- kečap 100g
- origano
Način pripreme :
Iseći hleb na kriške, za 5 parčića hleba potrebno je jedno jaje ako pravite više dodajte još jedno.
Umutite jaje u činiji i dodajte vodu i so.
Hleb umakati sa jedne i druge strane. Tako spremnjene parčiće hleba ređati na pleh koji treba prethodno biti namazan uljem ili postavljen papir za pečenje.
Svako parče kašikom premazati kečapom. Kačkavalj izrendati a šunku naseckati, pa dodati na hleb, prvo kačkavalj pa šunku. Posuti origanom i peći 10-15 minuta na 180°.
Prijatno!
Hleb umakati sa jedne i druge strane. Tako spremnjene parčiće hleba ređati na pleh koji treba prethodno biti namazan uljem ili postavljen papir za pečenje.
Svako parče kašikom premazati kečapom. Kačkavalj izrendati a šunku naseckati, pa dodati na hleb, prvo kačkavalj pa šunku. Posuti origanom i peći 10-15 minuta na 180°.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар